Jeg er bare meg!

Det slutter aldri å forundre meg hvor rare folk er. Folk er egentlig helt merkverdige vesen, med rare meninger. Noen med såpass rare meninger at jeg nesten synes de kan bo i sitt eget rare land med rare meninger.. Men, uten rare mennesker ville verden vært enda rarere. Og kjedelig, ikke minst..

Til og med her på blogg.no ser en et hav av rare mennesker! Rosabloggere, skal-på-trass-absolutt-ikke-være-rosablogger-bloggere, mammabloggere....

Personlig føler jeg meg ikke helt tilhørig noen av overnevnte. Joda, jeg er mamma og jeg har en blogg, men livet som mamma er ikke hele fokuset mitt.. Altså.. Mamma er ikke ALT jeg er.

Jeg har sett massevis av bloggnavn, som er av typen "mammaentil***" eller "mamma****".. Altså, no offence! Det er ikke noe galt i det. Men det får meg til å tenke; er det ALT de føler seg som? Slutter folk å være noe annet, når de blir mamma? Jeg forstår at mammarollen er en viktig rolle.. Selvsagt skjønner jeg den! Men.. Det er ikke den eneste viktige rollen. For min del, synes jeg også det er fantastisk viktig å være SEG også.

Jeg skal innrømme at jeg selv har et "mamma"-etellerannet-navn på Skype (Til mitt forsvar, laget jeg meg skype da jeg var 17, og akkurat var blitt mamma.. Så jeg legger skylden på mammahormoner..).. Men jeg mener likevel det er en viktig ting for meg, det å ikke miste seg selv, til tross for at en har en mammarolle å fylle.

Det er en del som tror (og mener) at livet er "over" når man får barn.. Personlig mener jeg at disse må være ufattelig dårlige på å planlegge, og være enda dårligere til å være seg selv uavhengig av hvilken rolle de har fått tildelt. Livet er ikke over før du er dævv.

Hilsen fra MammaenTilLeah. Eller evt bare Alett. Jeg tror jeg vil fortsette være begge deler.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits