VENNER SØKES!

... Ja. Jeg fant ut at jeg skulle lage meg selv et halvt prosjekt for å søke etter venner. Mest for å se om jeg får noe svar - men også fordi jeg har lyst på flere å prate med (ergh, SKRIVE med, altså).
Så, venner søkes! (Ikke blogg-venner, SKRIVE-MED-VENNER!)

Jeg er selv ei jente på tjue, med barn (noe man sikkert har skjønt om man bare har tittet halvt på bloggen min), og søker etter prateflinke personer (Altså, du trenger ikke være ekstrempratsom som det jeg er, men du burde være kompatibel til å føre en normal samtale, som ikke slutter etter to minutter. "Hei, skjer? Ok"-samtaler er kjedelige). Er selvsagt en fin fordel om du er: Psykolog, vitenskapsmann/dame (..forsker!), ekstrem datag33k, elektriker eller sånn byggemann - ELLER, noe helt annet!

Skal vi se....

Joda.

JEG:
Er ganske pratsom/skrivsom av meg, og skriver om absolutt alt til folk. Eller, folk som jeg stoler halvt på iallefall.  Med alt, mener jeg SELVSAGT om alt fra ørevoks til været. Jeg er altså ikke sånn spesielt naturveik, og har kanskje en heller sær form for humor.. Jeg skriver (/sier) temmelig mye om jeg har noe å si (noe som egentlig ikke behøver være verken nyttig eller interessant), og da KAN det mulig være vanskelig for samtalepartnere å få ordet. Bare så det er sagt, altså.

Hm.. Joda. Jeg interesserer meg for... Eh.. Litt spill, men mye film og serier og. I sistnevnte, så er jeg en RACER i å leve meg inn i seriene, og kan gjerne komme til å whine litt om at "Neeei, han døde :(". JEG ER OGSÅ EN SÅNN FLINK JENTE SOM LESER PÅ VG.NO, FOR Å FÅ MED SEG TING SOM SKJER I VERDEN! Hvilke av tingene på VG som bryr meg, er en helt annen sak.. Men, jeg forsøker iallefall å få med meg noe annet enn hvilket insekt som kravlet over badgulvet. 

Jeg liker.. Pusekatter. Og varseljakken min. Og rar-søte ting. Og sånne unødvendige ting, som virker helt nødvendige (merkelige gadgets for eksempel). Også liker jeg NOE mat. Noe. Jeg er ganske matkresen, egentlig. (Hysj). Tja, jo, ja.. Joda.

 

DU:
Kan godt bo hvor enn i Norge/Sverige/Australia e.l. du bare vil (såfremt du skriver forståelig. JEG BEKLAGER, men jeg foretrekker virkelig å skrive med folk jeg klarer forstå hva skriver). Hvilken bakgrunn du har, legning, kjønn, alder (<- Vel. Det er å FORETREKKE om du er mellom 17-35, men.. ALLE ER VELKOMMEN) eller noe slikt har egentlig ingenting å si. Så lenge du er megakul og snill og forguder meg (jeg tuller, om du ikke skjønte det), så går det bra. Lizzåm. 

Du bør.. ikke være FOR negativ. Altså, det er lov til å ha dårlige dager eller ha et elendig liv  - og det er veldig lov til å kritisere samfunnet - så lenge du har humor og KAN være positiv av og til. 
Det er en fordel om du føler deg litt som en "freak of nature" til tider, men det GÅR BRA om du ikke gjør det og.

 

SÅ:
Prat med meg :D
Skriv til meg under her, også kan vi bli BFF4EVER, eller noe sånt tull.

Ja, også et bilde av meg, for å øke sjansen for å få respons!
(April i år, tror jeg?)

12 kommentarer

pedersen

10.12.2012 kl.15:04

Hahaha Geniale kvinnfolk!! :D Man blir jo bare mer nysgjerrig på ka som befinner seg i din verden.

Mamma Leth'

10.12.2012 kl.20:14

Vet du hva.. Det er jeg selv litt nysgjerrig på :p

pedersen

11.12.2012 kl.16:43

Haha Vett du ikje ka som fåregår i din egen lille verden. Liten vett eg ikje men... Du vil ha noen som kan være med på ferden gjennom den? :p

Mamma Leth'

11.12.2012 kl.21:49

Neida, jeg vil ha noen jeg kan sende postkort til når jeg reiser rundt omkring i verdenen, og av og til la noen av dem flyte på en sånn grønn sky for å joine meg i et par minutter. Metaforisk sett, selvsagt!

pedersen

13.12.2012 kl.02:14

Hmmm... Høres jo fantastisk ut! Kem kan si nei te nåke sånn :D

Mamma Leth'

14.12.2012 kl.00:54

Ikke sant! :D

pedersen

15.12.2012 kl.00:36

Hoppe på mens eg har sjansen

Mamma Leth'

15.12.2012 kl.15:55

pedersen: Grønne skyer? :D

Joehandsome

22.12.2012 kl.02:57

Jeg også søker venner, har neppe akkurat like mye på hjernen som det du kanskje har, men er meget flink til å lytte å prøve å gi hvertfall sånn høvelig gode svar eller værtfall svar på ting :)

Deal?

Mamma Leth'

01.01.2013 kl.21:28

Joehandsome: Ooh, høres interessant ut! :)

joehandsome

04.01.2013 kl.07:37

Ja, syns du ikke? :-)

Mamma Leth'

03.02.2013 kl.22:31

joehandsome: Oh, damn, jeg er lite på bloggen for tiden :(
MEN, om du mente det: Skype? Eeeller noe? :D

Skriv en ny kommentar

hits