Smuuud(ie) ass.

Du veit den der tingen du tenker du skal gjøre, men det aldri blir noe av? Det gjelder vel kanskje spesielt blogginnlegg. Jeg TENKER jeg skal skrive noe - spesielt siden "blogg.no" er bokmerket oppå den der bokmerkelinja, men så er det aldri noe å skrive om. MEN DET ER DET I DAAG!

Smoothie!

Midt på lørdagskvelden, mens jeg badet i godtepapir, ostepop og brus, fikk jeg PLUTSELIG lyst på smoothie. Så, jeg rev vekk alt av godteri, og lagde nettopp det. Hallo.. De som kjenner meg vet at det ikke er noe jeg PLEIER å gjøre. Forlate godteskåla, herregud.. 


JEG FORLOT GODTESKÅLA.. For det DER! Mm. Yummie.
Jeg må fint innrømme at halvferdig smoothie ser ut som et spist fruktfat som er blitt spydd opp igjen.

Forresten, mens jeg enda husker det - ha i egg. Rått egg. I smuuudien. Da er du kul. Også smaker man ikke noe forskjell. Bare så det er sagt.

 Uansett. Jeg drev egentlig midt i miksingen, da jeg PLUTSELIG oppdaget at jeg fikk smoothie på t-skjorta. Så, den ble litt sånn revet av, og hevet i badekaret med maasse vaskemiddel.. Før jeg fullførte resten i undertøyet. Glad jeg er alene her hjemme, fordi, det synet av meg i undertøy, med hodet nedi en glassbolle for å slikke rester... Ville antagelig vært traumatisk. Og totalt priceless! :P 

 

...

Og der var jeg ferdig med å skrive om smoothie. Hm.. Jeg har tatovert meg. Også har jeg plutselig lyst på hund. Også har jeg enda ikke fått døpt bilen. Og.. Jeg er ikke særlig flink til å være alene. Sånn.. Uten andre voksne/nestenvoksne mennesker i hus. Det er nemlig veldig vanskelig å lage middag til èn (/èn og en halv). Fordelen er dog at jeg trenger bare rydde opp på kjøkkenet etter meg selv (sånn, siden Leah ikke er så veldig aktiv med den der matlagingen)
Smoothie smakte forresten megagodt. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits