Barnearbeid!

.. Hvis du nå trodde at jeg skulle komme med et skikkelig politisk saklig innlegg (eller hvordan enn jeg skal formulere det), så må jeg nok skuffe deg fryktelig. Jeg får 5'er i samfunnsfag, og mener selv jeg har engasjert meg nok om det som skjer rundt i verden for en stund! Neei.. Jeg skal prate om barnearbeid på den gode måten, jeg!

Nå som jeg snart er ferdig med Barne- og ungdomsarbeiderlinja, så vet jeg jo at mestring er viktig. Og jeg tror det er nettopp dèt Leah har følt masse av i dag, da hun fikk hjelpe mamma å stable ved! Herlige lille ungen tok de letteste og minste vedkubbene, og prøvde så godt hun kunne å stable - og fikk en hel masse med skryt for det. Er så STAS å få hjelpe til. Noe som er godt forståelig.. Er viktig å føle seg.. eh.. viktig. Dersom jeg skulle reflektere litt, så kan en jo også si at.. Stabling er en form for konstruksjonslek og kan stimulere den kognitive utviklingen, og det å hjelpe til går jo under styrkingen av sosial kompetanse ved å gjøre prososiale handlinger, samt ved å samarbeide med oss andre som stablet.
...
Nå ble det fagord her. Jeg føler meg.. Kunnskapsrik. Og kjedelig. Leah hadde det awesome! Ole Brumm fikk "lalle, nattnatt" på en vedkubbe, også gikk Leah rundt med små vedkubber, og gjentok komplimentene hun fikk. "Leah stæjk!"
Ahh, herlig..

Tralala.. Jau. Jeg har ikke noe bilder av det på pcen, så.. Jeg får pynte litt på innlegget med et annet bilde. APPELSINER!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits