*Noe smart*

Joda. Jeg håpte egentlig på at jeg hadde noe vanvittig kult å komme med. Noe smart. Noe nytt. Eller.. Ja. Men alt jeg kommer på, er: "Heei, folkens. Jeg har vondt i halsen."

Mjoda. Nå er det straks sommer. Og.. Jeg gleder meg sånn til å få sett Kikki igjen. NUSSEPÅ, JEG ER GLAD PÅ DU! Denne gangen skal vi ikke rulle rundt med metall.. Vi må heller leke mongo-leker på kjøpesenter i sverige, og få hele den svenske.. rasen? ... Befolkningen, kanskje.. Til å få enda flere idèer til norske-vitser.

 Og, Kikki.. JA, det går bra på eksamen. Jeg har sett inn i fremtiden, og du får en veldig blid sensor, som smiler fra øre til nesebor!

Her er et bilde, bare for å fylle ut innlegget: 


Et bilde. Av Wilson som sitter fast i vinduet, mens House holder et sverd mot ham.

Joda. Google kom ikke med noe bedre. Da jeg søkte "et bilde" på bilder, fikk jeg bare masse ansikter av masse mennesker. Jeg ville ha et annet bilde. Det kommer mange kulere bilder om du googler "et annet bilde". 
Så.. Da er vi alle en erfaring rikere. 

Jeg tror dette må være det mest unyttige innlegget jeg noen gang har skrevet. Meen.. Jeg velger å poste det likevel. Dessverre, har jeg ikke noe bedre å gjøre.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits