Av og til...

Bare noen ganger.. 
NOEN ganger, må jeg stoppe opp, og slå huet i veggen. Bare... inni hodet. Altså, slå huet i veggen, bare inni tankene. På en måte. Enten det, eller så må jeg gjøre alt jeg kan for å IKKE stoppe opp, mens jeg sier høyt: "ikkese, ikkese, ikkese!"
Disse noen-gangene er vel aller helst når jeg synes noe er megateit. Eksempelvis det å pakke juleting inn i butikken, nesten før halloweenutstyret kommer. NÅ, kjære person-som-leser-dette, sender jeg lillebror inn med handlelister og visakort på butikkene.

Synes vi kan få thanksgiving i Norge, jeg. Sånn, ORDENTLIG. Da får butikkene noe annet å syssle med (annet enn halloween) før jul, og kan muligens utsette juleglede-myrdingen litt. Eller, i bestefall så kan det hende at julegleden klarer å bevare sin energi frem til det er jul. For en gangs skyld. Bah!
Jul betydde nemlig mye en gang. Den gangen jeg slapp å bli fôret med det i Oktober. Noe som også antagelig vil si; den tiden jeg slapp å handle.  Nuvel. Jeg vil ikke klage mer nå.

Nå skal jeg være hæppi.
Nå synes jeg alle kan SE og HØRE på min nye (midlertidige) favorittsang: Zombie Love Song
(klikk på teksten)
I might not be alive, but I sure as hell ain't dead inside.. <3
ENJOY!


(Jeg og de der zombiene mine...)

 

3 kommentarer

18.10.2011 kl.09:41

Julebrusen kom i butikkene tidlig for mange år siden. Jeg var på storhandel på søndag, faktisk. Og har tenkt til å sende alle andre på butikken enn meg selv, til desember.

Kikki

26.10.2011 kl.11:36

SKITTFUCK. Kom på at jeg jobber i daglivarebutikk :(

camilla

27.10.2011 kl.23:23

åomaigad, i låv jolebros. ok bare i desembeer, hoho ser du e skreiv beer i desember, lol e kje bare bare å skriv ein kommentar når man egentle sku ha søvd som ein voksn.

Skriv en ny kommentar

hits