Prankcall!

I dag, så har jeg fått en del "prankcalls". Av den ganske kjedelige typen. Der man bare ringer og legger på igjen. Med skjult ID.
Ikke bare jeg, forresten. Jeanette, Ella og Veronica også. Det hadde vært noe annet om det var bare jeg som fikk slike oppringinger, fordi jeg har et par kanditater som jeg rett ut kan si jeg synes er barnslig nok til slikt. Men jeg klarer faktisk ikke komme på noen som vi alle fire kjenner, som er barnslig.. I såfall er det visst noen som ikke er verdt å huske, iallefall. Slik som det der, gjør man når man er 10 år gammel (eller egentlig ikke i det hele tatt. Finnes ikke unnskyldninger for å oppføre seg slikt!). Og jeg kan vedde på at jeg, Ella, Veronica og Jeanette ikke har en felles bekjent som er 10-11 år.

Når man er 10 år, er det nemlig litt lov til å være irriterende barnslig og feig. Bare litt, dog. Ikke engang lillebror på 8 år oppfører seg på den måten der, og det tviler jeg egentlig på at han vil heller. Menmen. Om du som gjorde dette leser innlegget mitt, så utfordrer jeg deg virkelig til å ringe meg, uten Skjult ID, og tilstå. Nei, du kan ikke regne med at jeg ikke kjefter og smeller, og kommer med et par ufine gloser, men da er du iallefall ikke like feig lengre.

Så det så.

Én kommentar

solveig

25.06.2010 kl.16:47

Keep on blogging!

eg læs bloggen din fast :D

Skriv en ny kommentar

hits