Hææhææ!

Jeg har kanskje skrevet det før? Jeg husker ikke.. Men jeg synes det er like gøy nå, likevel!
Leah klarer nemlig å komme seg rundt i stuen. Helt selv.
Nei; hun kan verken krype eller åle seg fremover... Hun ruller!

Og det ser komiskt ut!
Hun ligger først på mage et sted, og ender opp på mage et annet sted; f.eks ved tvbenken eller murveggen. Hun ruller slik; mage-rygg-mage-rygg-mage. Og sørger selvfølgelig for å ligge mest på magen. Det er jo såå kjedelig å ligge på ryggen;)

Vel, da skulle dere kanskje tro at hun bare kommer seg frem på ei lita rekke? Men neeei.. Hun klarer jo å snu på seg også, bruker hendene til å skyve seg selv sidelengs i en sirkel :P
Og slik kommer hun seg rundt dit hun vil!
Det tar litt lengre tid enn om hun kunne krabbe, men hun kommer seg steder :)

Heldigvis drar hun ikke særlig langt, da. Hun beveger seg som oftest innen en sirkel med kanskje 1 meters radius fra der jeg la henne først. Oftest bare en halv meter ;)
Søta! <3

2 kommentarer

mor di

22.06.2010 kl.11:12

Bæstas supergull <3 Tiden går så utrolig fort. Man gleder seg hele tiden til neste fremskritt og glemmer nesten å nyte dagen i dag. Om ett par mnd vil hun nok krabbe eller åle og om enda en liten stund stabber hun rundt, river ledningene ut av pappas pc, søler saft i tastaturet, drar katten i halen og pakker fjernkontrollen til tv i do... da vil det nok være ganger dere lengter etter den tiden hun lå stille på ryggen og lekte med tærne sine;-)

Mamma Leth'

22.06.2010 kl.13:13

mamma;

Hun drar allerede katten i halen, da >< Stakkars pus!

Men jeg nyter egentlig virkelig å bare kunne legge henne på gulvet, og at hun storkoser seg med det :D

Skriv en ny kommentar

hits